Rabataftaler

20% rabat på svenske oplevelser!

Få rabat på dine oplevelser med ForSea!

Få 20% rabat på entré eller billet til udvalgte seværdigheder og oplevelser i det sydlige Sverige, når du viser din gyldige færgebillet eller kvittering fra dagen. Rabatten gælder for antallet af personer på færgebilletten, dog max. 5 pr. billet. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Rabataftalen gælder fra 1. marts t.o.m. 31. december 2019.

Følg med her på siden, hvor vi løbende opdaterer med nye spændende aftaler.

Tropikariet

Et besøg i Tropikariet i Helsingborg er en dejlig oplevelse for både alle. Aberne springer omkring dig og i kælderen svømmer fisk og hajer rundt og iagttager de besøgende. Et hit blandt børnene, er et lille følerum, hvor man kan mærke på fiskene.

Vis din gyldige billet ved indgangen og få 20% rabat på entré. Læs mere om Tropikariet her

Sofiero Slot

Sofiero ligger 5 km nord for Helsingborg. Med udsigt over Øresund til Danmark og en dejlig stor park, som tog sig ekstraordinært flot ud i forsommeren, hvor de store rhododendroner blomstrede.

Vis din gyldige billet ved indgangen og få 20% rabat på entré. Max 5 pr. billet. Sofiero billet ved landgang inkl. båd/bus/entré: Voksen DKK 175:-, Børn 4-6 år DKK 49,-, 7-15 år DKK 80,-. Billetten købes i billetsalget i færgeterminalen i Helsingør. 

Læs mere om Sofiero her

Smålandet Markaryd Elgsafari

På tur med skovens konge. Op ad bakke og ned ad bakke. Den 3 km lange skovvej snor sig igennem den store elgindhegning, hvor dyrene går frit omkring. Måske I ser dem drikke af den rislende bæk eller måske de dypper sig i den store dam. Du får helt sikkert mulighed for at opleve skovens konge i virkeligheden, og helt tæt på. 

Vis din gyldige billet ved indgangen og få 20% rabat på entré om mandagen (13. april - 3. november 2019). Læs mere om Smålandet Markaryd Elgsafari her

Ängelholm Flygmuseum

Oplev Skånes største flymuseum. På museet kan du komme helt tæt på alle de flytyper, der har fløjet i eskadrille F 10. Det er også muligt at prøve en flysimulator, så du kan få fornemmelsen af at få luft under vingerne.

Vis din gyldige billet ved indgangen og få 20% rabat på entré. Læs mere om flymuseet her

Kungsbygget

Tag en adrenalinpumpende dag til Kungsbygget Äventyrspark og prøv kræfter med bungyshot, bungyrocket, klatrevægge, svævebaner og sommerbobslæde. Du er garanteret af få pulsen op, og masser af frisk luft, da det hele foregår udendørs.

Vis din gyldige billet og få 20% rabat på enkeltbilletter til aktiviteterne. Læs mere om Kungsbygget her

Norrvikens Trädgårdar

Norrvikens i Båstad er et absolut "must-see" for alle haveinteresserede. Den betagende park blev skabt af Rudolf Abelin, der ankom til byen tilbage i 1905. Han brændte for at skabe en have, der både var smuk og nyttig, og som kunne stille både den fysiske og billedlige sult.

Vis din gyldige billet ved indgangen og få 20% rabat på entré. Læs mere om Norrviken her

High Chaparral

Fantastiske stunts, farverige danse, spændende historier og masser af komedie, sang og musik. High Chaparral er et slaraffenland for børn og barnlige sjæle, der altid har elsket at lege cowboys og indianere. I det vilde vest - i Sverige - finder du både sheriffer og er pelsjægere, westernsaloner og fanger på flugt, og før du ved af det, er du pludselig midt i røveri på diligencen. 

Book dit besøg via vores særlige aftale og få 20% rabat på entré og ophold. Læs mere om High Chaparral her