Vælg mellem over 180 svenske golfbaner og hoteller

I Sveriges findes et utal af lækre golfbaner og spændende hoteller i skønne omgivelser. Og alene i Skåne findes der tæt på 70 golfbaner. På www.golfsverige.dk finder du en oversigt over de bedste golfbaner, resorts og hoteller. Alt lige fra golf ved Helsingborg til en lang golf- og shoppingweekend ved Göteborg samt et utal af lækre spa- og golfpakker. Over 180 svenske golfbaner, hoteller og resorts kan du vælge imellem.

Ofte kan det være svært at finde præcis det bedste golfophold som passer til lige netop din golftur, men fortvivl ikke. På GolfSverige kan du få 3 tilbud på din golftur - Kvit og frit. Og du har altid garanti for at du får bedste pris da tilbuddet kommer direkte fra GolfSveriges samarbejdspartnere.

Som ForSea kunde får du altid:
1. Prisgaranti på din golftur. 
2. Dansk kundeservice
3. Mere end 10 års erfaring med golfrejser til Sverige.

Vores GolfSverige tilbud

20%

Kampagne - spar 20 %

2 x overnatning
2 x morgenmad
2 x 2-retters middag inkl. 1 flaske husets vin
3 x greenfee
Inkl. trolley

Kun 4495 SEK pr. person - Normalpris 5630 SEK

Betingelser: Fremvis din ForSea Helsingør-Helsingborg kvittering for overfarten og du kan gøre brug af dette specialtilbud.

Book her

Golfklubber i Sverige

Golf i Sverige - så tæt på, så mange muligheder

Barsebäck Resort

De to 18 hullers golfbaner Masters Course og Donald Steel er nogle af de bedste skovbaner i hele Norden.

Hills Golf og Sports Club

Verdensklasse golfanlæg i Göteborg regionen, designet efter de klassiske kvaliteter, som giver dig mulighed for at få en udfordrende golfoplevelse

Halmstad Golfklubb

Rangerer som et af Sveriges absolut bedste golfanlæg og har to fantastiske 18 hullers skov- og parkbaner, beliggende i Halland, blot få hundrede meter fra Tylösand Strand, der er kåret til Sveriges bedste strand.

Båstad Golfklubb

En golfperle med legendestatus! De to smukke og moderne 18 hullers baner, Nya og Gamla Banan, ligger smukt integreret i naturen på Bjärehalvøen, med masser af bunkers og vandhazarder.

Bokskogens Golfklubb

Kendt som en af Sveriges bedste 36 hullers golfbaner med let kuperede fairways, velplacerede vandhazarder og bunkers; en af Skånes sande golfperler!

Skyrup Golf & Hotell

En af Skånes smukkeste golfbaner med mesterskabsgreens. Her bor du på hotel med aner fra 1400-tallet med 1 tee kun 50 meter fra hotellet.

golfsverige

Om GolfSverige.dk

GolfSverige.dk er Danmarks største portal for golfrejser til Sverige og siden 2007 har de hjulpet tusindvis af golfspillere med at få booket den perfekte golftur til Sverige. GolfSverige.dk er en del af NordicGolfers.com - Nordens største udbyder af golfrejser til mere end 35 lande. Læs mere om NordicGolfers på deres hjemmeside.

Se GolfSverige.dk tilbud