Vælg mellem over 180 svenske golfbaner og hoteller

I Sveriges findes et utal af lækre golfbaner og spændende hoteller i skønne omgivelser. Og alene i Skåne findes der tæt på 70 golfbaner. På www.golfsverige.dk finder du en oversigt over de bedste golfbaner, resorts og hoteller. Alt lige fra golf ved Helsingborg til en lang golf- og shoppingweekend ved Göteborg samt et utal af lækre spa- og golfpakker. Over 180 svenske golfbaner, hoteller og resorts kan du vælge imellem.

Ofte kan det være svært at finde præcis det bedste golfophold som passer til lige netop din golftur, men fortvivl ikke. På GolfSverige kan du få 3 tilbud på din golftur - Kvit og frit. Og du har altid garanti for at du får bedste pris da tilbuddet kommer direkte fra GolfSveriges samarbejdspartnere.

Som ForSea kunde får du altid:
1. Prisgaranti på din golftur. 
2. Dansk kundeservice
3. Mere end 10 års erfaring med golfrejser til Sverige.

Vores GolfSverige tilbud

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det kan derfor være en god idé at tjekke rejsemålets egen hjemmeside for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

20%

Kampagne - spar 20 %

2 x overnatning
2 x morgenmad
2 x 2-retters middag inkl. 1 flaske husets vin
3 x greenfee
Inkl. trolley

Kun 4495 SEK pr. person - Normalpris 5630 SEK

Betingelser: Fremvis din ForSea Helsingør-Helsingborg kvittering for overfarten og du kan gøre brug af dette specialtilbud.

Book her

Golfklubber i Sverige

Golf i Sverige - så tæt på, så mange muligheder

Rejs nemt med AutoBizz Smart

Rejser du mere end en enkelt gang med bilen frem og tilbage over Øresund, kan det betale sig at tegne en AutoBizz Smart aftale. Du betaler altid den laveste pris, fra 166,- kr. pr. vej lørdag-søndag, ved ud- og hjemrejse samme dag. Desuden tjekker du ind og betaler overfarten automatisk. Nemt og bekvemt.

Læs mere

golfsverige

Om GolfSverige.dk

GolfSverige.dk er Danmarks største portal for golfrejser til Sverige og siden 2007 har de hjulpet tusindvis af golfspillere med at få booket den perfekte golftur til Sverige. GolfSverige.dk er en del af NordicGolfers.com - Nordens største udbyder af golfrejser til mere end 35 lande. Læs mere om NordicGolfers på deres hjemmeside.

Se GolfSverige.dk tilbud