Golf i Skåne

Prøv kræfter med de mange spændende golfbaner i Skåne. Du får meget for pengene, og flere af de smukke baner kan du nå på en 1-dagsudflugt. Andre kan nydes med vennerne i løbet af en weekend.

ForSea samarbejder med GolfSverige.dk vedr. golfoplevelser i Sverige. Her finder du en oversigt over flere svenske golfbaner, hoteller og resorts. 

Vastatorps GK

Vasatorps Golfklub er en af de foretrukne golfbaner blandt danske golfspillere, og deres Tournament Course blev i 2015, 2016 og 2017 nomineret som Sveriges bedste golfbane af WGA. Det er et fantastisk golfanlæg med i alt 54 huller, spredt ud på fire forskellige baner af forskellige karakter. 

Efter et godt spil golf kan man nyde de dejlige omgivelser og lidt mad og drikke i klubhuset, eller benytte sig af det fantastiske øvelsesområde på anlægget. Mellem spillerunderne kan du nyde en herlig frokostbuffet inkl. salat, suppe og kaffe og i weekenden tilbydes retter fra deres a la carte menu. 

Læs mere på Vasatorps egens hjemmeside

Elisefarm GC

Elisefarm GC ligger mindre end en times kørsel fra Helsingborg og er blandt de 10 bedste golfbaner i Sverige. Martin Hawtree, som også har designet Simons GK, har skabt en ren golfperle i det sydsvenske, som aldrig skuffer sine gæster.

Læs mere på Elisefarm GC egen hjemmeside

Lydinge Golf

Lydinge Golf Resort er en 18-huller mesterskabsbane beliggende 10 minutters kørsel nordøst for Helsingborg. Golfbanen er utrolig populær blandt danske golfspillere da der altid er en hyggelig stemning i både restaurant og ikke mindst på golfbanen. Golfklubben kan også bryste sig af at have Sveriges nyeste golfhotel med 43 værelser. 

Læs mere på Lydinge Golfs egen hjemmeside

Rya Golf

Rya Golfklub er en smuk seaside golfbane og en af de ældste i Sverige. Den ligger i et meget smukt naturområde, ca. 10 km syd for Helsingborg, og med en pragtfuld udsigt til Øresund og Danmark. Banen er en seaside bane, og flere af hullerne siges at være blandt de bedste i landet.

Læs mere på Rya Golfs egen hjemmeside

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.