Norrvikens Trädgårdar

Norrvikens i Båstad er et absolut "must-see" for alle haveinteresserede. Den betagende park blev skabt af Rudolf Abelin, der ankom til byen tilbage i 1905. Han brændte for at skabe en have, der både var smuk og nyttig, og som kunne stille både den fysiske og billedlige sult. Hans værk er vokset med tiden, og Norrvikens Trädgårdar trækker nu entusiaster fra nær og fjern. 

Parken, der ligger i smuk forlængelse af Villa Abelin er en oplevelse i sig selv, men der afholdes også et utal af arrangementer i løbet af året. Oplev en af de spændende udstillinger, deltag i workshop eller nyd en god frokost i Orangeriet. 

Læs mere på Norrvikens egen hjemmeside

20% rabat på entré med ForSea

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra ForSea, og få 20% rabat på entré til Norrvikens Trädgårdar.
Rabatten gælder det antal personer, der står på billetten/kvitteringen, dog max. 5 pr. billet, og kun på den pågældende dag.

 

Åbningstider

Norrviken åbner for sæsonen til påske, torsdag den 18. april. 

April - maj, åbent onsdag-søndag kl. 10.00-17.00
Juni - august, åbent dagligt kl. 10.00-17.00
September, åbent onsdag-søndag kl. 10.00-17.00
Oktober - december, åbent lørdag-søndag kl. 10.00-17.00

Find vej til Norrviken

Adresse 
Norrviken
Kattviksvägen 233
SE-269 91 Båstad

Tlf. nummer: +46 431-30 21 00
Mail: info@norrvikenbastad.se

Læs mere på Norrvikens egen hjemmeside.

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.