2 for 1

2 for 1 på entré

Bosjökloster er et privatejet slot, hvor de ældste dele er åbne for besøgende. Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra ForSea og benyt dig af entrétilbuddet 2-for-1 ved indgangen til Bosjökloster. Rabatten gælder for det antal af personer, der er angivet på billetten/kvitteringen, dog maks. 4 personer pr. billet, og kun på den pågældende dag. Gælder sommersæson 2021.

Historie gennem århundreder

"Ringsjöns pärla" kalder man det privatejede og  stadig beboede Bosjökloster. Og det er virkelig en lille perle, det hvide slot på næsset mellem de to smukke søer. 

Oplev unik middelalder kultur, park og have i det smukke slotsmiljø ved Ringsjön.  Bosjökloster ligger i hjertet af Skåne, på halvøen mellem Västra og Östra Ringsjön, ca. 6 km. syd for Höör.

I dag er der en smal kanal i syd som skiller Bosjökloster fra fastlandet, men i middelalderen var forbindelsen mellem de to søer 700 meter bred.

Bosjökloster er et privatejet slot, hvor de ældste dele er åbne for besøgende. Parken og haverne er åbne alle dage hele året og er et yndet udflugtsmål for alle haveinteresserede. Det er muligt at få en guidet rundvisning i parken, og besøget kan kombineres med et måltid i slottets restaurant. 

Klosteret har skiftende udstillinger og aktiviteter i løbet af sæsonen, og det er muligt at opleve alt fra samisk livsstil til kunst og musik.

Læs mere på Bosjöklosters egen hjemmeside.

Åbningstider & Find vej

Åbningstider

Haverne og parken har åbent hele året
Maj - september kl. 8.00-18.00
Oktober - april kl. 9.00-16.00

Café, restaurant og dele af slottet har åbent i højsæsonen
Maj - september kl. 11.00-16.00
(køkkenet kl. 11.30-15.00)

Læs mere om priser, særlige åbningstider og arrangementer på Bosjöklosters egen hjemmeside

 

Bosjökloster ligger ca. en times kørsel (75 km.) fra havnen i Helsingborg. Tag E6 mod Malmö, drej fra ved rute 17 mod Eslöv og igen ved rute 23.

Læs mere på Bosjöklosters egen hjemmeside

Adresse:

Bosjökloster Slot
Bosjökloster 111
S-243 95 Höör

+46 413-250 48
info@bosjokloster.se 

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det er altid en god idé at tjekke rejsemålets hjemmeside inden dit besøg for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.