Ängelholm Flygmuseum

Oplev Skånes største flymuseum. På museet kan du komme helt tæt på de flytyper, der har fløjet i eskadrille F 10 samt mange autentiske miljøer, våben, uniformer og kommandocentral. Der findes desuden 3 flysimulatorer, så du kan få fornemmelsen af at flyve f.eks. J 35 Draken.

Museet er startet på initiativ af F 10 Kamratförening for at vise, hvad ansatte og værnepligtige arbejdede med bag de strengt bevogtede grænser under den kolde krig. Læs mere om alle de fantastiske fly på museets egen hjemmeside.

20% rabat på entré med ForSea

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra ForSea, og få 20% rabat på entré til Ängelholm Flygmuseum.
Rabatten gælder det antal personer, der står på billetten/kvitteringen, dog max. 5 pr. billet, og kun på den pågældende dag.

Åbningstider

Flymuseet har åbent lørdag-søndag kl. 10.00-17.00. 

I Påskeferien den 13.-22. april er der åbent alle dage kl. 10.00-17.00

Se alle priser og åbningstider på museets egen hjemmeside

Find vej til flyene

Det tager ca. en halv time at køre ad E6 til Ängelholm fra havnen i Helsingborg.

Adresse
Drakenvägen 5
Valhall Park
262 74 Ängelholm

Se nærmere kørselsvejledning på museets hjemmeside

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.