Din rejse

Her finder du information om vores priser og billettyper.

Priser

Find prisen på din rejse over Øresund. Hvad enten du vil rejse til fods eller med bil, campingvogn, trailer, motorcykel eller cykel - og uanset du blot skal over en ekelt gang eller tage flere ture over Sundet. Du finder den samlede prisoversigt her. 

De oplyste priser er gældende fra 14. januar - 31. maj 2019. 

Pendler

Rejser du jævnligt med færgen på Helsingør-Helsingborg overfarten kan det måske betale sig at blive medlem af Pendlerklubben og få adgang til rabatter og tilbud på billetter og ombord. 

AutoBizz Smart

Med en AutoBizz Smart aftale får du altid den bedste pris på Helsingør-Helsingborg overfarten. Du får altid den laveste pris, afhængig af din udrejse og du behøver ikke bestille plads ombord. Med AutoBizz Smart rejser du med bil fra 103,- kr. pr. vej vid ud- og hjemrejse samme dag lørdag-søndag.

Svensk grænsekontrol - ID kontrol

Den svenske regering har besluttet at afvikle ID-kontrollen, som blev udført af transportører til den 4. maj 2017, men grænsekontrollen forsætter. Det er det svenske politi, som foretager dette i forbindelse med indrejse til Sverige.

For at undgå ventetider, så hav gyldig pas, kørekort (udstedt i et nordisk land) eller nationalt ID-kort klart, når du rejser og når du kører eller går af færgen i Sverige. Hvis du har børn i bilen skal deres pas medbringes. Politiet kan også tillade besøg i Sverige til medbragte børn, som er inkluderet i forældrenes rejsedokumenter, spørgsmål og efterfølgende kontrol.

For mere information og gyldige rejsedokumenter og hvilke regler som gælder i forbindelse med kontrollen henviser vi til det svenske politis hjemmeside.