Vores billetter og priser

Hvordan, hvor og med hvem? Find den optimale billet i forhold til lige din rejse.

Øresunds laveste pris

Tager du bilen? Med AutoBizz Smart rejser du nemt og til Øresunds laveste pris, fra 103,- pr. vej ved ud- og hjemrejse samme dag. Du tjener på det med det samme, også selvom du kun kommer til Sverige én gang.

Fordele for dig som pendler

Arbejder du i Sverige? Med vores pendlerkort rejser du til en god pris. Som medlem af Pendlerklubben får du desuden altid smidig indtjekning og gode tilbud ombord.

Vores priser

Find prisen på din rejse over Øresund. Hvad enten du vil rejse til fods eller med bil, campingvogn, trailer, motorcykel eller cykel - og uanset du blot skal over en ekelt gang eller tage flere ture over Sundet. Du finder den samlede prisoversigt her. 

Svensk grænsekontrol - ID kontrol

Den svenske regering har besluttet at afvikle ID-kontrollen, som blev udført af transportører til den 4. maj 2017, men grænsekontrollen forsætter. Det er det svenske politi, som foretager dette i forbindelse med indrejse til Sverige.

For at undgå ventetider, så hav gyldig pas, kørekort (udstedt i et nordisk land) eller nationalt ID-kort klart, når du rejser og når du kører eller går af færgen i Sverige. Hvis du har børn i bilen skal deres pas medbringes. Politiet kan også tillade besøg i Sverige til medbragte børn, som er inkluderet i forældrenes rejsedokumenter, spørgsmål og efterfølgende kontrol.

For mere information og gyldige rejsedokumenter og hvilke regler som gælder i forbindelse med kontrollen henviser vi til det svenske politis hjemmeside.

Hund og kat ombord

Du er velkommen til at tage din hund eller kat med ombord på færgen til Sverige, og der skal ikke indløses særlig billet. Kæledyret må som udgangspunkt gerne opholde sig på passagerdækket ifølge med ledsager, så længe den er holdt i snor og ikke er til gene for andre passagerer. Kæledyret må ikke medtages i shop og restaurant ombord. Der henvises i øvrigt til vores generelle betingelser.

I forbindelse med indførelse af hund eller kat til Sverige, skal du være opmærksom på særlige krav fra de svenske toldmyndigheder. Din hund/kat skal:

  • være min. 15 uger gammel
  • være ID-mærket
  • være vaccineret mod rabies mindst 21 dage før afrejsen
  • have et kæledyrspas
  • meldes til toldvæsenet i forbindelse med indrejsen

Læs mere på de svenske toldmyndigheders hjemmeside.