Vores billetter og priser

Hvilket eventyr venter dig denne sommer? Ferien starter ombord.

Øresunds laveste pris

Tager du bilen? Med AutoBizz Smart rejser du nemt og til Øresunds laveste pris, fra 166,- pr. vej ved ud- og hjemrejse samme dag. Du tjener på det med det samme, også selvom du kun kommer til Sverige én gang.

Fordele for dig som pendler

Arbejder du i Sverige? Med vores pendlerkort rejser du til en god pris. Som medlem af Pendlerklubben får du desuden altid smidig indtjekning og gode tilbud ombord.

Vores priser

Find prisen på din rejse over Øresund. Hvad enten du vil rejse til fods eller med bil, campingvogn, trailer, motorcykel eller cykel - og uanset du blot skal over en ekelt gang eller tage flere ture over Sundet. Du finder den samlede prisoversigt her. 

Svensk grænsekontrol - ID kontrol

Den svenske regering har besluttet at afvikle ID-kontrollen, som blev udført af transportører til den 4. maj 2017, men grænsekontrollen forsætter. Det er det svenske politi, som foretager dette i forbindelse med indrejse til Sverige.

For at undgå ventetider, så hav gyldig pas, kørekort (udstedt i et nordisk land) eller nationalt ID-kort klart, når du rejser og når du kører eller går af færgen i Sverige. Hvis du har børn i bilen skal deres pas medbringes. Politiet kan også tillade besøg i Sverige til medbragte børn, som er inkluderet i forældrenes rejsedokumenter, spørgsmål og efterfølgende kontrol.

For mere information og gyldige rejsedokumenter og hvilke regler som gælder i forbindelse med kontrollen henviser vi til det svenske politis hjemmeside.