TrA.Subject

TrA.Announcement

Hvor vil du rejse?

Lidt mere end en bro

Køb billet online og spar i forhold til havnepriser.

Whiskyweekend

I løbet af vores whiskyweekend 26.- 29. januar udvider vi vores sortiment midlertidigt. Find din favorit med 15% rabat i butikken ombord.

Læs mere

Rabat på oplevelser

Få rabat på indgang til masser af fantastiske oplevelser, aktiviteter og udflugtssteder.

Se alle rabatterne

20 minutter til Sverige

20 minutter. Længere tid tager det ikke at sejle til Helsingborg og oplevelserne, som venter på den anden side af sundet.

Læs mere

Sejlplan

00:50 Aurora

  • 01:20Tycho Brahe
  • 02:00Aurora
  • 03:10Aurora
  • 03:50Tycho Brahe
  • 04:30Aurora
Komplet sejlplan

Tag på 1-dags tur

Tag hele familien med til Sverige på en 1-dagstur i bil. Spar penge når du køber billetten online. Prisen gælder pr. vej.

Altid ombord

Bliv ombord (på færgen)

Køb en enkeltbillet og bliv ombord på færgen. Sejl frem og tilbage lige så mange gange du har lyst, og nyd shopping, café, restaurant eller bare udsigten. Når du er færdig med ”at ture”, stiger du af i Helsingør igen.

Ture med os

Shop

ShopXpress findes ombord på færgerne. I butikken finder du et bredt udvalg af varer til hele familien, fra chokolade og vin til parfume og legetøj.

Se vores sortiment

Café

På alle færgerne finder du FoodXpress og café Ristretto. Her kan du nyde pausen ombord med en klassisk rejemad eller en rød pølse og en god kop kaffe eller kold øl.

Besøg vores café

Restaurant

Vores dejlige restaurant Waves på Aurora byder dig velkommen ombord til lækre buffeter og gastronomiske oplevelser midt ude på Øresund.

Se menu

Inspiration og oplevelser i Sverige

Göteborg – Verdens mest bæredygtige destination

Göteborg er ved to lejligheder blevet kåret til verdens mest bæredygtige destination. Når du besøger Göteborg, bor du i en af ​​verdens grønneste hotelbyer. Du har desuden adgang til bæredygtig offentlig transport og et stort antal miljøcertificerede restauranter.

Helsingborg - altid et besøg værd

Lige på den anden side af Øresund finder du den hyggeligste by, Helsingborg, hvor du mere end 200 butikker, et hav af gode spisesteder og masser af spændende og interessante seværdigheder frister.

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.